Motivation och viljan att våga

Hej på er!

Har haft så mycket pluggande denna vecka, en planlösning på en hel lägenhet inklusive möblering som ska in så fort som möjligt egentligen. Har lagt så mycket tid på den och ändå känns det som jag inte ens kommit halvvägs. Under dagens 2 timmar jag ägnade åt detta hade jag hunnit med ett matbord och en säng haha. Det tar så mycket längre tid än man kan tro.

Känner iallafall en sjukt stor motivation inför alla skoluppgifter och allt som livet har att erbjuda. Längtar under dagarna att få komma hem och sätta mig någon timme framför skrivbordet och samtidigt som jag längtar till det så har jag 100 saker som står på schemat inför hösten. Jag träffade @johannastromqvist på något som skulle vara en bloggdejt men som bara blev en fika med massa välbehövligt prat. Vi pratade om så djupa saker både på gott och ont och det kändes som vi kom varandra ytterligare ett steg närmare. Denna människa är helt fantastisk att träffa och bli fulltankad med ny positiv energi.

Just nu känner jag ett så enormt starkt drag till att utmana mig själv. Jag vill ge mig in på saker jag tycker är läskiga för jag vet att jag kommer klara av det och jag vet att jag kommer komma starkare ur det. Detta är något jag inte känt på många många år, långt innan jag blev sjuk skulle jag vilja säga. Men det känns som att den där Linnea som fanns där innan allt hände och jag blev sjuk börjar komma tillbaka nästan fullt ut.

Jag vill utmana mig själv, testa nya saker och våga mer. Livet är fantastiskt och att vi med hjälp av oss själva bara, kan komma så himla långt. Det jag pratar om nu hör lite till min inredningsutbildning och mitt intresse för inredning, jag vill satsa på något nu som jag vet kan förändra mitt liv på så många sätt. Jag känner inte riktigt än att jag kan berätta vad det handlar om men när allt är klart och jag själv vet vad som händer ser jag framemot att få berätta för er!

Kram Linnea

Gillar