Natural Cycles

Har velat skriva och tipsa er om detta så långe men har liksom aldrig riktigt blivit av. Jag vet inte ens om jag nämnt det i bloggen tidigare, kanske någon gång lite snabbt. Men iallafall det jag pratat om är Natural cycles!! Herregud vad tacksam jag är över att jag började med just detta, det har verkligen varit räddaren i nöden för mig.

Jag har tidigare ätit p-piller men som inte gjorde något annat än förstörde kroppen på så många olika sätt. Ångrar än idag att jag tog dem och skulle aldrig falla mig in att börja med något liknande igen. Jag mår bara dåligt av sånt och jag vågar absolut inte testa runt och riskera att få ännu mer problem.

Så är du ute efter något naturligt preventivmedel där det både är enkelt och roligt att kunna följa din cykel och dessutom lära känna din kropp! Jag har lärt mig så mycket sen jag börjad eller Natural Cycles för 1,5 år sen och är riktigt glad över att ha ett så fungerande preventivmedel utan hormoner och massa konstigheter.

Är ni sugna på att testa detta också kan ni registrera er via denna länken så får ni 20% rabatt + en fri termometer om ni registrerar er för en årsprenumeration.
HÄR!

♡♡♡

Kram Linnea

Gillar