New in

Innehåller affiliate-länkar

Innehåller adlinks 

Vi åkte ju till Dalarna dels för att det är lättare att ta sig runt där och vi behövde köpa lite saker. Dock blev det inte alls så mycket som tänkt, haha blir lite väl ofta så. Nej men jag blev sjuk så jag orkade inte så mycket som jag kanske hade tänkt. Vi åkte även runt till alla olika bilfirmor/affärer (vad heter det? haha) och kollade så det vi fick med oss hem var en parfym, en filt, en lampa och ett puder.

Pudret höll jag på att leta ihjäl mig efter, hela förpackningen var ny så känd inte alls igen det. Men visst blir det ofta så, man köper ju inte samma produkt allt för ofta så när man kommer och ska fylla på så är den helt omgjord. Fick iallafall med mig rätt hem och jag måste erkänna att den nya förpackningen är så sjukt mycket snyggare!

♡♡♡

Vi hann iallafall köpa det mest nödvändiga nu inför hösten, som vi kollat på ett bra tag. En lampa från Mio. Det har varit så mörkt i vardagsrummet i hörnet längst in mot gardinen på bänken så jag har länge funderat på att köpa någon lampa att ha där. så såg vi den här på Mio och kände direkt att den skulle passa perfekt där. Dock hade vi lite beslutsångest angående storlek då den fanns i 2 olika storlekar men blev tillslut den mindre. Älskar den och den gjorde verkligen stor förändring i rummet där vi tänkt den, så det var verkligen rätt va av lampa och storlek.

♡♡

Kram Linnea

Gillar