New new new

Innehåller affiliate-länkar

Innehåller adlinks

Anastasia Brow Wiz ♡ / H&M ♡ / Lumene ♡

Var förbi in till stan en snabbis för någon dag sen i jakt efter en ny ögonbrynspenna. Insåg att min var totalslut och skulle inte hinna beställa en ny men fick höra att det fanns på kicks då så det fanns inga andra alternativ, snabbt snabbt ner till stan och införskaffa mig en! Älskar Anastasia Brow Wiz, ögonbrynen blir sååå snygga och den är så enkel att använda! Rekommenderas starkt om ni inte vet vilken ögonbrynspenna ni ska köpa!

Fick även med mig lite annat hem, ett puder från Lumene och ytterligare ett nagellack från H&M. Har använt ett löspuder från Sephora jag vet inte hur länge och älskar transparenta löspuder men så himla jobbigt att inte få tag i det när som helst då det endast finns på Sephora, Nu blev det kris igen och hört mycket bra om Lumenes löspuder så bli ett sånt. Hitilla tycker jag det funkar asbra! Ett plus att man fick en fin liten puderpuff i så man smidigt kan smyga upp den och pudra lite om det skulle behövas haha.

Behöver jag ens säga något om H&m's nagellack kollektion? Älskaaaar! Snygga färger, bra kvalité och dessutom inte så dyra! Finns inget negativt att säga om dem, hii. Kan ju säga att det där inte var mitt sista nagellack där ifrån! ♡

Produkterna är taggade i bilderna ♡


Kram Linnea

Gillar