Njuter av de sista semesterdagarna

Hej på er!

Har haft två helt fantastiska dagar hemma i Dalarna med Emil. Nu är vi påväg tillbaka till Stockholm och ladda om för jobb på måndag igen.

De sista dagarna känns verkligen som vi tagit vara på dock, vilket känns bra. Var iväg och spelade ännu en omgång minigolf med Milva igår innan E kom ner till Dalarna. Han kom ner runt 16 tiden så vi bytte om och körde ner och mötte pappa och min farbror som var ute och fiska kräftor. Dock hade de redan börjat lägga ut burar så vi åkte tillbaka och hämtade Stella och åkte ut med båten istället. Supermysigt! Runt 21 åkte vi tillbaka när det var dags att tömma burarna en första gång och såklart grilla korv, haha!

Vi hade planerat att åka hem runt lunch idag ungefär men då det bjöds på kräftor till middag valde vi att stanna tills dess och är nu i bilen påväg hem. Känns skönt att ha en dag hemma innan det är dags för jobb igen, dock måste jag erkänna att jag är lite orolig för våra små växter där hemma. Hur många lever efter två veckor ensamma i lägenheten? Ajaj...

Kram Linnea

Gillar