#nouwseptemberchallenge

Hej på er!


Det har inte varit en direkt inspirerande helg för min del. Jag har varit sjuk hela helgen och känner mig fortfarande helt orkeslös och fruktansvärt förkyld. Så jag startar denna vecka med att fortsätta vara hemma och fokusera på utbildningen. Har lagt så många timmar på det den här helgen så vill verkligen hålla i detta nu och bli klar med ännu fler uppgifter.

Något som dock inspirerar mig dessa gråa dagar är #nouwseptemberchallenge som drar igång nu 1 september. Ändå sen pappa blev sjuk och jag flyttade hem till Dalarna har jag ramlat ur bloggandet lite. När hela vardagen försvann försvann också motivationen. Men jag vill verkligen komma tillbaka till dom gamla rutinerna och bloggandet och vad passar då inte bättre än att haka på denna challenge!

Det mest händelserika som hänt denna helg måste ju varit när gardinstången ramla i backen inatt, haha. Vi har ingen aning om vad som orsakat att allt bara lossnade och flög ner men jäklar vad rädd man blir när man vaknar av att något "går sönder".

Har även tjatat till mig pizza-mys här hemma ikväll så jag och Emil ska mysa ner oss i soffan med en pizza och fortsätta kolla på Partisan, en serie på Viaplay vi började se igår. Så mysigt!

Gardinen som så sorgligt gick sönder inatt och älsklingen som försökt laga detta idag

Kram Linnea

Gillar