Nu är vi igång!

Herregud vad fort allt gick?! Nu är fotografering av lägenheten bokad och redan på torsdag är det dags. Samma dag som fotografen kommer hit och fotograferar våran lägenhet ska vi på visning på den nya lägenheten. Vi har ju inte bestämt att vi ska köpa den här nya men om så är fallet och vi känner att den verkligen är rätt för oss så är det skönt att ha allt klart med våran så den bara är att lägga ut och starta försäljningen på.

Gud börjar verkligen bli nervös nu, eller jag börjar typ på separationsångest haha! Det är ju ändå vår första gemensamma lägenhet och vi har ju så mycket fina minnen här. Dock känner jag alla andra dagar att jag verkligen vill bo större så får försöka påminna mig om det när ångesten smäller in.

Så mina kommande dagar kommer bestå av att stuva undan halva lägenheten inför fotograferingen. Känns skönt ändå att de var så positiva till vår inredning så det inte är några större saker vi behöver ändra på. Har hunnit med badrum och större delen av köket iallafall och det är verkligen helt proppat i alla stängda utrymmen vi har nu hahah.

Tar en välförtjänt paus nu innan jag ger mig på sovrummet.

♡♡♡

Kram Linnea

Gillar