Nya projekt

Hej på er!

Hela denna förmiddag har gått åt till att ringa telefonsamtal, planera framåt och bara försöka hitta nya projekt jag kan fokusera på under min sjukskrivning. Jag har lagt upp en plan med min fysioterapeut för att få rehabilitering som startar redan imorgon vilket känns skönt. Måste hända något nu med knät så jag slipper gå och vänta bara.

Har redan dragit igång 2 projekt denna vecka. Det första som händer är en uppfräschning i sovrummet. Äntligen har jag fått igenom mitt förstag om gardinskenor i taket vilket ger en mer lyxig känsla. Dock kan jag inte göra detta själv haha så mamma och pappa som ändå kommer ner på onsdag ska få hjälpa mig med detta. Slänger in lite bilder på hur det ser ut nu, utan gardinstång (som jag lyckades riva ner själv haha). Så får ni se slutresultatet i slutet på veckan.

Mitt andra projekt är lite större. Jag ska börja plugga igen! Denna gång gör jag en djupdykning i inredningsutbildingen och läser in mig på "tavelväggar". Detta är ju något jag verkligen älskar att pyssla med på fritiden och att kunna lägga till detta i utbildningen känns så kul. Är det något jag vill jobba med inom inredning så är det ju just tavlor och att matcha tavelväggar och inredning. Så nu har jag 2 roliga saker att fokusera på under tiden jag jobbar för att bli bra i knät igen.


Kram Linnea

Gillar