Nyårslöften 2019

Planera mera - Vill göra mer listor med saker som ska göras så man lätt ser hur dagen behöver läggas upp och saker inte glöms bort.

Göra mer saker tillsammans med E - Den senaste tiden har vi inte alls gjort mycket tillsammans. Vi har kommit in i ett sånt mönster där varje dag är den andra lik och inget sticker ut eller något spontant dyker upp. Riktigt tråkigt.

Säga nej till saker som jag faktiskt inte vill - Är så sjukt dålig på att säga nej. Även fast det kanske blir jätteproblem för mig eller ställer till det på något sätt så kan jag inte säga nej om någon ber mig om saker.

Inte låta mig tryckas ner igen - Har blivit mycket mer självsäker och insett saker

i livet det här året som jag önskade att jag förstått innan. Måste bara lova mig själv att aldrig ramla tillbaka dit igen där jag tvivlar på mig själv.

♡ Söka någon utbildning inom inredning - Har ju kollat på flera olika och är så sugen på att börja med inredning mer på riktigt. Men jag vet också att jag är dålig på att ta tag i sånna här saker så ska försöka att verkligen komma igång med någon utbildning nu i vår.

Fortsätta med träningen - Just nu känns det riktigt kul och jag är verkligen motiverad till det. Dock vet jag att det kan ändra sig fort och jag börjar istället hata det haha. Men ska fortsätta i den takt och känsla jag har nu så länge de går.

Köpa en tvättmaskin - Detta står numera högst upp på önskelistan. Nu har vi glömt tvätten nere i tvättstugan 2 gånger på raken och det är så jäkla jobbigt när man då får gå ner 07.00 dagen efter om den är bokad för att hämta den igen.


♡♡♡

Kram Linnea

Gillar