Nytt för vårgarderoben

Innehåller affiliate-länkar

Innehåller Adlinks

Beställde ju en del plagg igår och tänkte först vänta och fota allt i samma men sen tänkte jag att det blir roligare att göra ett inlägg med dom plaggen på istället.

Har iallafall samlat lite plagg som jag köpt den senaste tiden nu inför vårens ljusa garderob. Tänkte även med dom här köra ett inlägg med alla plaggen på men väntar som sagt på de sista sakerna.

♡♡♡

Den här har jag kollat på flera stycken och det blev tillslut den på gina. Men hur snygga är dom inte??? Är helt nerkärad i den, kommer garanterat användas ofta framöver.


♡♡♡

Blev även en lite ljusare kappa inför våren. Tycker dom här är så snygga speciellt för luvan som är lite "udda" mot en vanlig luva haha eller hur jag ska förklara det. Var ute efter en liten svart väska också men när jag såg den här rosa så kunde jag inte låta bli. Den passa så sjukt bra inför våren och ihop med kappan så blev en rosa istället.

♡♡♡

♡♡♡

Även dessa 4 tröjor med lite mer färg än min vanliga svart/vita garderob. En svart enkel T-shirt kändes dock behövligt, något man måste ha bara. De andra 3 får sätta färg i garderoben istället. Ganska enkla men superfina tröjor som går att göra så mycket med.

♡♡♡

Kram Linnea

Gillar