Nytt till hallen

Hej på er!

Mamma och pappa kom ner till Stockholm en sväng idag för att hjälpa mig med att få upp lite saker i lägenheten men också för att hämta Stella. Jag har nu fått en diagnos på knät vilket visade sig vara värre än det vi först trodde.. Så nu är massa nya remisser till olika läkare och kirurger skickade och en lång rehabilitering som väntar. Där av tog mamma och pappa med sig Stella hem några dagar för att avlasta lite. Men det är redan tomt här hemma, hon är ju min bästa lillkompis här.

Vi fick upp min nya spegel i hallen iallafall, och det blev så bra! Rummet känns så mycket större med en ny spegel och denna passar bättre in i sin helhet än den vi tidigare hade. Jag är supernöjd! Sovrummet fick även gardiner igen haha, men det tänkte jag fixa med mer imorgon och styla upp lite innan jag visar er. Men för en gångs skull känna alla rummen helt enhetliga, även små ändringar kan få stor betydelse.

Har redan ropat på henne 2 gånger sen dom åkte för 20 minuter sen. Man märker så vilken plats dom tar i ens liv och det blir så tomt när dom inte är här.

Kram Linnea

Gillar