Nytt till höstgarderoben

Innehåller affiliate-länkar

Innehåller Adlinks från Gina Tricot 

Har faktiskt inte ens sackat upp kläderna från helgens shopping, har inte haft möjlighet att använda det och visste att jag skulle ha et på onsdag så det har helt enkelt fått lega kar i påsen haha. Men nu kom det upp och när jag satte på mig allt igen fick jag samma känsla som i provrummet när man testar något och verkligen känner att "det här sk jag ha!". Är så nöjd med alla plaggen Ochs er verkligen fram emot att få använda detta i höst och inte behöva frysa i några tunna toppar.

♡♡♡

♡ Den här är verkligen sååå skön, älskar tröjor som sitter snyggt men ändå känns "stora" i tyget. Den är både varm och mysig men funkar lika bra en utekväll. Den är lite kortare så det gör den lite mer speciell mot andra liknande tröjor jag har.

♡ Den här visade jag redan i lördags och det är även den enda jag hunnit använda av dessa. Men den är så skön och framförallt varm, vilket jag älskar. Även att den har en färg, jag som alltid varit rädd för att ha för mycket färg på kläderna och har 90% svarta och vita kläder så blir det här en perfekt färgklick i garderoben.

♡ Den här kan jag inte direkt säga är en varm hösttröja haha men lite festkläder ska man ju ha också. Såg den här för ett tag sen och tyckte att den kändes så himla skön i tyget så när jag provade den i lördags kände jag bara att den var ett måste.

♡ Är inte den här bara så söt? Älskar kragen och ärmarna med små volanger, det gör hela tröjan så speciellt från att vara en vanlig stickad långärmad. Älskar sånna små detaljer som gör hela tröjan.


Kram Linnea

Gillar