Onsdag

Hela det här året har det varit massor av saker fram och tillbaka hela tiden. Det känns som man aldrig får andas ut. Nu när man trodde att allt började landa och lugna ner sig så fick jag ett så chockerande besked som verkligen kom och rev upp allt igen. Men trots allt som hänt under året så tycker jag tiden gått otroligt snabbt. Jag har redan hunnit jobba 2 månader och det är bara 3 månader kvar på det här året. Så himla sjukt!

Jag hoppas verkligen att resterande tid det här året blir lugnare och framförallt trevligare. Inga fler tråka nyheter, eller sjukdomsfall. Jag vill bara kunna blicka framåt nu och se allt från den ljusa sidan.

Det slog mig imorse när jag trodde det var tisdag att halva veckan redan gått och vi endast har 2 dagar kvar till helg. Det måste ju ändå vara ett tecken på att man har det rätt bra på jobbet. Dagarna flyger förbi. Så ikväll hade vi tänk åka och spela lite golf och sen får vi se om vi hinner med något mer. Jag hade velat åka ner på gymmet någon timme och köra ett pass men vi får se om det finns tid kvar

Kram Linnea

Gillar