Onsdag

Hej på er!

Funderar på att ta mig an inlägget om " Att inreda Sovrummet" redan nu i veckan. Så förhoppningsvis blir det klart och jag kan släppa det på fredag.

Idag är det äntligen Onsdag, vilket betyder stängning på jobbet och en lång arbetsdag men även halva veckan avklarad. Så idag ska jag faktiskt bara unna mig en ledig tid efter och inte plugga massor. Om orken och motivationen finns så ska jag försöka göra lite småändringar men tänker inte lägga det som ett måste.

Solen är verkligen en stor anledning att humöret är på topp just nu. Jag vill bara ut och njuta i det fina vädret, och glad är jag att jag har ett jobb som innebär en stor del utomhus. Och det tillför så mycket i allas humör och vardag just nu. Sjukt hur mycket lite ljus kan påverka en och även fast vi kanske får stå ut med lite kyla ett tag till innan den riktiga våren drar igång så är det här en väldig boost för att orka några kalla veckor till.

Även Stella springer ut på balkongen och sätter sig i solen så fort hon får chansen så det är inte bara vi som vill ut just nu. Vår plan är ju att åka hemåt i helgen och där blir det extra skönt att kunna röra sig ute på gården i solen oavsett vad man gör. Bara att få känna solen på riktigt är jag nöjd med. Men en kopp kaffe ute i solen känns väldigt lockande just nu haha.

Kram Linnea

Gillar