På rätt väg

Hej på er!

Sen mitt senaste inlägg har jag bara gått hemma. Vänta ut om alla problem jag haft ska avta och bara försökt hålla mig lugn. Men när det sätter sig på andning och rösten så blir man faktiskt väldigt orolig och det är inte förens de senaste 3 dagarna som jag tagit mig ut på kortare promenader utan att få andnöd. Var hos läkaren idag och det känns så skönt att få rätt hjälp och prata med någon som kan hjälpa en. Jag har alltså fått astma som visar sig nu under pollensäsongen och vid ansträngning. Jag har blivit mer och mer känslig för pollen och detta år har varit extremt jobbigt och där av har det satt sig på andningen.

Jag vet inte om jag nämnt det tidigare här på bloggen men när jag tränat så har känseln i ansiktet många gånger försvunnit och jag tappar helt kontrollen i halva ansiktet. Ser väldigt obehagligt ut och känns inte heller jättetrevligt, men nu kan jag ha fått svar på vad det beror på. Jag har inte syresatt mig rätt. Det här är ju en sån ögonöppnare för mig nu, jag behöver inte vara rädd att träna för hårt, röra på mig utomhus eller få svårt att andas när jag blir sjuk. Jag har fått medicin och rätt inhalator som faktiskt hjälper. En sån befrielse!

Just nu känner jag en riktig motivation till att börja med allt jag tänkt. Träningen framförallt, jag vill komma tillbaka i riktiga träningsrutiner och känna mig stark och välmående igen. Det är som att någon bara pekat ut vad jag haft för problem innan, gett mig en lösning på problemet och en kick i rätt riktning. En sån känsla!

Dessa tre dagar jag tagit mig ut har ändå varit väldigt lugna. Jag och Emil köpte med oss en pizza och åt middag nere vid havet igår. Så himla fantastiskt. Vi satt där i över 3 timmar och pratade och kollade på alla båtar och bara njöt.

Kram Linnea

Gillar