På schemat idag

Godmorgon!


Jag har låst in mig i sovrummet nu för att inte störa Emil som jobbar hemifrån och samtidigt kanske jag kan få lite mera gjort. Jag har kommit in i pluggandet så bra nu så ska försöka hålla kvar vid det så jag kommer framåt och kan se ett slut på detta snart haha.

För övrigt så mår jag mycket bättre idag, fortfarande lite småförkyld så jag kommer minst vara hemma till på torsdag. Så fokuset ligger nu på plugg och bloggen. Som ni kanske redan räknat ut så är inte mitt schema sådär super häftigt just nu men det känns faktiskt väldigt skönt. Det finns inget som stressar eller drar fokus utan jag är inlåst här hemma och kan lägga all min fokus på det jag behöver.

Senaste uppgiften var digital planritning (så sjukt kul!) där jag gjorde vårt sovrum nu med den nya möbleringen och den gamla vi hade. Jag är ingen person som gillar att sitta med sånt här småpill och klippa och klistra men att göra småpill och sånt på datorn är en helt annan sak. Har suttit med detta dom senaste dagarna 5 timmar om dagen och tiden har bara flugit förbi.

Hoppas ni får en bra start på veckan

Före

Efter

Kan inte låta bli att smålängta lite till hösten nu. Alla mörka kalla kvällar man kan börja tända ljus och mysa inne framför en serie. Hösten är ju bara mys mys mys!

Kram Linnea

Gillar