på schemat idag

Hej på er!

Jobbade stängning igår och måste säga att jag var lite stolt över mig själv hur bra allt gick igår. Kände mig helt lugn trots att de va min första stängning själv och allt gick så bra (blev inte inlarmad denna gång haha). Man får sån energi av att göra något första gången man gått och gruvat sig för och känna att man sen klarat det galant!

Kom ju dock hem ganska sent så vi satte igång med allt pyssel att få den nya tv-bänken på plats, drog om alla sladdar och fixade. Så nu har vi tvn på rätt plats och just den biten ser bra ut men resterande del av vardagsrummet är kaos haha. Det ligger lådor överallt och en stor byrå mitt ivägen. Men det tänkte jag ta tag i efter jobbet idag. Så prio ett idag är den svarta byrån som ska stå efter väggen där vi tidigare hade soffan och få bort köksbordet som nu fått stå där med alla sakerna som inte fått en plats än. Bordet ska ner i förrådet och förhoppningsvis har vi lite golvyta ikväll igen hehe. Vi har inte flyttat på alla vägghängda saker än men det får bli nästa steg som vi får ta tag i nästa vecka.

Tänkte även hinna med att packa inför helgen och ett pass på gymmet ikväll innan jag slår mig ner i soffan. Jag kommer inte kunna slappna av innan byrån är klar i vardagsrummet så det får gå före allt sen är det ett plus om jag hinner med träningen. Men jag hoppas verkligen vi kan hinna med allt på schemat för att få ett perfekt slut på dagen.

Kram Linnea

Gillar