Personligalmanacka.se

Fick hem den här älsklingen igår. Äntligen! Men det gick ändå rätt snabbt från att jag beställde den, det stod att det skulle ta ca 2 veckor men fick hem den tidigare än så.

Har gått och längtat efter att få hem den enda sen jag beställde den, och hur snygg är den inte? Är så taggad på att få börja använda den nu när skolan har börjat igen och man har så mycket att hålla reda på. Är man som mig och har väldigt lätt att bli stressad och tycker det är jobbigt att hålla reda på saker är det här en perfekt lösning. Jag har redan börjat använda den och skriver in allt jag ska göra och saker jag behöver komma ihåg. Det kan vara sånna enkla saker som "boka tåg", har jag alla sånna saker framför mig så jag ser vad det är jag ska göra under veckan behöver jag aldrig stressa och oroa mig för att jag glömt något.

Det bästa med personligalmanacka.se är att man själv får välja hur man vill ha dagarna och allt "innehåll" upplagt. Jag valde att ta med "veckans tentor" samt "att göra" så jag kan bocka av sånna saker som plugg och andra viktiga saker jag måste göra. Super smidigt!

Jag ser verkligen detta som en ny möjlighet för mig att få koll på saker och inte behöva stressa så mycket. Ska bli så skönt att kunna styra upp allt och få lite koll på allt jag behöver göra. ♡


Detta inlägg är inte sponsrat på något sätt

Kram Linnea

Gillar