Pigga upp vardagen!

I samarbete med Sudio.se

Hej på er!

Fick strax efter jul hem denna högtalare i samarbete med Sudio.se. Och jag vet inte ärligt vad jag gjorde innan denna? Den har sen dag ett gått rakt in i både mitt och Emils hjärta och den går varmt här hemma nu varje dag, till alla tillfällen. Vi tyckte vi hade en ganska bra bärbar högtalare innan men i jämförelse med denna så fick den gamla ta farväl för gott haha. Sen är den ju så stilren och passar in så bra i hemmet, så behöver inte "gömma" den för att den förstör inredning haha, passar mitt inredningshjärta perfekt!

Eftersom den är så pass enkel att bära med sig så flyttas den runt väldigt mycket och får följa med oss in i varje rum, och jag ser framemot att kunna bära med den ut när vädret bli lite varmare så man även kan lyssna med bra ljud utomhus. För det är något jag tycker är så viktigt, att enkelt kunna ta med sig en högtalare och slippa spela ljud direkt från telefonen . Det är en sån stämningshöjare att slå på musik som passar i stunden, och speciellt nu inför alla hjärtans dag som närmar sig. Kanske en perfekt present till någon i sin närhet eller varför inte unna sig en till sig själv? Nu i corona-tider när man sitter ensam mycket tycker jag det kan vara skönt att ha något ljud på i bakgrunden för att inte känna sig så ensam.

Vi blev så överraskade vilket bra ljud det var från den för att vara så liten. Vi har tidigare haft en större högtalare också men denna är faktiskt med handen på hjärtat mycket bättre i ljudkvalitén så vi har helt bytt ut alla våra gamla högtalare mot denna. Nu när vi ska måla om och fixa i vardagsrummet är det perfekt att kunna slå på en podd och låta denna stå mitt i rummet och ge lite stämning.

Att koppla olika telefoner har även innan varit så krångligt med dom vi haft men denna har en knapp för att enkelt kunna koppla om till en annan telefon smidigt. Så att byta enhet blev inte längre ett problem. Jag har även sen tidigare ett par hörlurar från Sudio som jag brukar använda när jag jobbar eller pluggar framför datorn som jag varit så nöjd med, och när jag då fick förfrågan om ett samarbete med just Sudio så var det ett självklart JA.

Just nu har jag en rabattkod till er som ger er 15% på hela sortimentet! Så med koden linneahedberg15 får ni 15% i 90 dagar. Och just nu har även sudio ett erbjudande som ger er en presentpåse vid varje köp. Sudio har även från den 1 oktober förlängt sin garanti till 3 år om ni registrerar er på Sudio Sphere. Perfekt!

Ni hittar enkelt hela deras sortiment genom att klicka HÄR

Kram Linnea

Gillar