Plocka in naturen - En höstdag

Hej på er!

Den här dagen har verkligen varit så inspirerande och peppande i vår vardag. Började jobbet 9.30, vilket betyder sovmorgon (who!) slutade 15.30 vilket passade så bra så Emil kunde plocka upp mig. Vi åkte hem, jag fixade lite med lite nytt jag plockade under gårdagens promenad. Tycker det är så fint nu under hösten när man kan börja plocka in naturen och dess fantastiska färger. Älskar det!

Tips!

Började med middagen rätt tidigt idag då både jag och Emil var superhungriga så det blev en tomatsoppa med pasta och vitlöksbröd (check på en till höstmys). Soppa är så fantastiskt att äta under hösten tycker jag, känns så mysigt och varmt på något sätt.

Slutligen avslutade vi dagen med en löptur runt kottlasjön. Blev så inspirerad av @johannastromqvist och hennes Isac, deras upplägg tyckte jag var så sjukt bra upplagt för att verkligen känna motivation. Så vi tog inspiration ifrån dom och gav oss iväg ut i spåret.

Nu ska jag passa på att hjälpa en kompis att rita upp ett barnrum (hur kul?!) innan jag ska mysa ner mig i soffan med en kopp te <3

Kram Linnea

Gillar