Positiva egenskaper jag fått efter en tuff period av mobbning

Att vara mitt i det där mörka, ensamma och läskiga är det inte ofta man ser något ljus alls. Men efter flera år av bearbetning men främst efter den professionella hjälp jag fått nu det här året så har det ljusa i allt vuxit fram. Jag har lärt mig otroligt mycket om mig själv och har även fått en hel del nya egenskaper som jag kan vara stolt över.

♡ Jag klarar absolut inte av att se någon bli nedtryckt eller illa behandlad. Jag ser det som en självklarhet att bryta in

♡ Jag ser människor. Små saker som andra inte lägger märke till, det ser jag.

♡ Jag dömer aldrig någon. Det är något jag fått höra flera gånger av människor runt mig. Det är ofta folk vänder sig till mig just för att de vet att jag aldrig skulle döma dem för något.

♡ Jag tänker positivare om mig själv. Jag kan se det bra sakerna jag gör och inte lägga så mycket tyngd på det dåliga. När man blir så nedtryckt som jag blivit tidigare så är det väldigt lätt att hamna i de där onda hemska mönstret att konstant trycka ner sig själv och blunda för det bra man faktiskt gör. Jag är stolt över mig själv idag och för den jag är och det är en otroligt skön känsla!

♡ Jag vågar prata om det! Till en början skämdes jag och var rädd för att berätta

♡ Jag har lärt mig att ta avstånd ifrån människor som inte ger positiv energi. Människor som tar mer än de ger.

♡ Jag klandrar inte mig själv

♡ Jag känner mig mycket starkare i mig själv

♡♡♡

Kram Linnea

Gillar