presenten från Johanna!

När Johanna ställde fram en påse med lite smått o gott i måste jag säga att jag blev lite nervös. Blir alltid lite halvnervös när man får presenter av andra, samtidigt som jag älskar det så vet man inte riktigt vad man ska förvänta sig. Jag börjar ju gråta för allt sånt där för jag blir så otroligt tacksam och glad. Denna gång var inget undantag.

När jag först plockade upp en body butter (som jag dessutom själv stått och kollat på 2 dagar tidigare) kände jag redan där att hon prickat så rätt. Sen fanns där med servetter som jag glömt köpa över en veckas tid nu (snygga dessutom), en ansiktsmask och favoritchokladen. Men sen när jag kollade vidare och öppnade det pappersinlindade var tårarna halvvägs ut. Jag som ÄLSKAR apor och djurinredning! Kände bara att det inte kunde bli mer rätt än såhär. Så himla himla snygg och jag kunde inte bli gladare, tacksammare och jag vet inte allt vad jag blev, mållös skulle jag nästan säga. Det där var verkligen något jag själv köpt om jag sett den i butik. Såå fin verkligen, vet inte hur jag med ord ska beskriva hur glad jag är. Kommer ju gå runt och småle här inne i köket varje gång jag ser den.

Vi har sen innan förstått att vi är lika och klickar bra men att hon prickar så här rätt i presenter tyder absolut på att detta är en vän jag kommer hålla hårt i haha. En vän som verkligen förstår och känner en, är uppmärksam och lyssnar. Denna underbara människa har ju gjort min dag flera gånger om idag. Tidigare idag visade hon mig även "Nallebudet" vilket jag hade noll koll på innan. Kan ju säga att jag önskar mig det av hela släkten nu tror jag haha. Nej men herregud vad fantastisk och mysig present, och så enkelt! Kommer bli en flitig användare av denna sida kan jag säga hihi.

Tusen tusen tack världens finaste @johannastromqvist, så otroligt lycklig som har dig i mitt liv. Tänk att vi tog det där steget att ses i verkligheten och det har minst sagt blivit bättre än bäst. Tror jag aldrig klickat så fort med någon som vi gjorde den där vinterdagen i Mall of Scandinavia där vi första gången träffades. Du är guld värd! ♡

Kram Linnea

Gillar