Räknar dagar

Hej på er!

Jag har en fruktansvärd träningsvärk i hela kroppen men jag älskar det! Känns riktigt skönt och jag känner mig så motiverad till dagens träningspass. Det är skönt att ha något att fokusera på nu när man bara vill att dagarna ska gå lite fortare. Träningen är svinjobbig men med rätt motivation och vetskapen om att det kommer bara bli lättare och lättare. Det gör att det hela blir mycket enklare och även viljan känns starkare. Jag har nu endast en vecka kvar på jobbet innan jag går på semester. Detta är även första året jag har semester över sommaren. Tidigare år har jag varit "arbetslös" och sedan fått ny anställning på samma ställe efter sommarledigheten. Så det är en väldig trygghet i år att ha riktig semester och även veta att jag har ett jobb att gå tillbaka till efter sommaren.

Vi kommer spendera denna helg hemma i Stockholm och förbereda, tvätta undan och packa inför semestern. Eftersom vi åker nästa torsdag direkt efter jobbet så vill vi ha allting klart i god tid. Nästan så jag vill ha allt färdig packat i hallen så jag bara kan ta väskorna och gå haha.

Det ska bli så skönt. Men med detta underbara väder så gör det faktiskt den sista veckan mycket lättare, man får så mycket energi bara av vädret!

Kram Linnea

Gillar