Regnskurar & solnedgång

Hej på er! ♡

Gårdagen avslutades på stranden framför solnedgången med en iskall dricka och en kamera, och såklart ett bra sällskap. Som jag nämnde i gårdagens inlägg så skulle vi testa en ny "marknad" igår och när vi kom dit var den dock stängd, haha så typiskt. Men vi fortsatte gå längs den gatan och kom till en annan marknad men som inte heller direkt va något att jubla åt. Riktigt seg faktiskt. Vi ska kolla den första (stängda) marknaden om den har öppet idag så kanske vi hinner svänga in där en stund ikväll.

Planerna för kvällen är att hinna med att ev boka en dykutflykt som även inkluderar snorkling (dykningen är absolut inget för mig, jag trivs bra uppe på ytan jag haha). Sen tänkte vi faktiskt gå och kolla på museet dom har här efter tsunamin. Har hört lite delade åsikter om museet, både positivt och negativt så vi får se hur intressant det är.

Idag har vi även fått uppleva denna resas första regnskur. Det är verkligen sånna extrema skurar som kommer här när det väl kommer, så det var bara att packa ihop och gömma sig på uteplatsen på hotellet. Innan regnet kom in över oss hade vi ett trevligt litet sällskap. En på restaurangen nere på stranden har en liten söt hund som springer runt här och fastnar för olika sällskap varje dag, och idag var det vår tur. Lycka för oss haha. Man saknar ju vår lilla vovve där hemma när man ser dessa som springer runt och busar här.

♡♡♡

Kram Linnea

Gillar