Rörd till tårar

Sista dagen här i Dalarna. Eller egentligen så kommer vi tillbaka mycket i höst. Stockholm ligger som sagt inte speciellt långt bort så helgerna kommer jag försöka vara här så mycket jag kan. Det känns som en så stor omställning från att ha bott här mestadels till att nu bo större delen i Stockholm igen. Det är tufft på många sätt och det är med blandade känslor jag packar ner allt i väskorna igen för att flytta tillbaka till Stockholm.

Det jobbigaste men också finaste är att behöva lämna Milva igen. Från det att jag kom tillbaka hit och vi träffades igen efter alla år så klickade vi precis som vi gjorde i gymnasiet. Vi fann varandra på det där sättet vi hade sist jag bodde här permanent. Vi började tillbringa alla kvällar tillsammans, vi åkte mil efter mil och lyssnade på musik i bilen och pratade om allt mellan himmel och jord. Jag är så glad att jag haft henne under denna period. Och det känns bra att få lämna Dalarna och ha fått tillbaka just den här kontakten igen.

Inte nog med det så fick jag ett meddelande igår kväll av Milva att hon skulle komma förbi med något. Möttes då av bland det finaste jag någonsin fått. En present hon plockat ihop med alla mina favoriter och finast av allt, ett handskrivet brev som fick mig till tårar inte bara en gång.

Det känns ändå skönt att få avsluta sista dagen här med fint väder. Första dagen på länge man kan sitta ute i solen. Så vi har tillbringat dagen vid poolen, fikat, spelat spel och nu slutligen grillat.

Ett bra avslut helt enkelt ♡

Kram Linnea

Gillar