Saker jag gör för att bli en bättre morgonmänniska

Jag är verkligen ingen morgonmänniska, önska dock att jag var det. Skulle inte säga att jag är en kvällsmänniska heller haha men är ju lättare att va vaken på kvällen än morgonen. Tänkte dela med mig av några små knep jag använder mig av för att lyckas komma upp på morgonen och göra mornarna lite enklare.

- Gör klart så mycket som möjligt kvällen innan. Jag laddar alltid kaffebryggaren, duschar, gör ordning frukostsmoothie och planerar outfit kvällen innan. Så när jag väl kommer ur sängen behöver jag inte tänka på att fixa alla dom där tråkiga sakerna vilket ofta tar mycket energi att bara tänka på.

- Ljuset! När larmet ringer på morgonen drar jag alltid upp ljusstyrkan på telefonen och tänder så många lampor jag kan ifrån sängen. Jag vaknar alltid till bättre när det blir ljust. Låter jag det vara mörkt så somnar jag om DIREKT.

- Jag har alltid bra med tid på mig. Om jag börjar 9 skulle jag egentligen kunna kliva upp 8 och småstressa, men istället kliver jag upp strax innan 7 så jag kan ta det lugnt och inte behöva stressa med något. Hinner vakna till bättre och man blir ju alltid gladare av at få sitta i lugn och ro och kolla på youtube när man äter frukost.

♡♡♡

Kram Linnea

Gillar