saker jag ser fram emot

Livet blir så mycket roligare när man hela tiden har saker att se fram emot. Dock är jag väldigt impulsiv och vill alltid att allt ska hända NU! Men samtidigt vill jag ha saker att se fram emot och planera. Allt är ju så bra just nu så att blicka framåt och se positivt är inga problem. Några saker jag har att se fram emot den närmsta tiden som kanske inte är helt spikade men finns i planerna.


♡ Åka till Grekland med E. Älskar Grekland! E frågade mig här om dagen vart jag mest av allt vill åka till och jag svarade Grekland. Det finns så många otroligt fina och fantastiska ställen men jag svarade Grekland. Han tyckte också det lät underligt men så är det, haha. Så en resa bara han och jag till Grekland är något jag hoppas på snart.

♡ Julen!! Åh är inte det den bästa högtiden? Sofie har alltid klagat på mig att jag börjar julpynta flera månader i förväg (inte överdrivet då, lite småsaker här å där). Men julens månad, december är ju så fantastisk. Snö, julpynt, julgodis, julmusik, allt. Allt som har med julen att göra är så mysigt. Och det här är även första julen tillsammans med E så att vi ska köpa allt julpynt osv tillsammans ser jag verkligen fram emot.

♡ Köpa hund! Blir det nu så att allt funkar och vi faktiskt kan köpa en liten bebis så toppar ju det allt! En till liten bebis till vår bebis, hihi.

♡ Köpa bil. Haha tråkigaste punkten men gud vad man saknar möjligheten att ta sig runt på ett så smidigt sätt.

♡ Kan väl slänga in körkort här när jag ändå tar upp bil, haha. Nej men friheten att själv kunna köra någonstans. Speciellt nu när man gått klart hela utbildningen och bara väntar på uppkörningen. Man kan liksom köra men man får inte, skitjobbigt haha.

♡♡♡

Kram Linnea

Gillar