Senaste tiden

Hej på er!

De senaste dagarna har tärt ganska mycket på psyket. Jag går hemma, isolerad och kan inte röra mig som jag vill och väntar bara på svar. Det är inte mycket som gör att man känner en speciellt stor glädje till något egentligen. Så de senaste dagarna har varit tuffa men imorgon väntar ett besök hos sjukgymnasten för att verkligen försöka komma framåt och få någon form av rehabilitering på knät. Så en liten ljusglimt kan jag ana där någonstans långt fram.

Ska försöka ta tag i att starta något jag tycker är kul som jag kan lägga fokus på istället. En ide är att börja plugga igen och läsa vidare inom inredningen. Har haft lite kontakt med utbildningen för att se vilken kurs som kan passa mig bäst som ändå läst den största kursen tidigare. Men behöver något att fokusera på nu för att inte gräva ner mig i mörkret allt för mycket.

Helgen som var åkte vi iväg till Vaxholm hela kolveds-gänget (jag, Emil Rasmus & Marcus) och tog med oss lite fika och satte oss med en fantastisk utsikt och njöt. En perfekt lite trip att avnjuta de sista soldagarna innan regnet och det riktiga höstvädret kommer.


Kram Linnea

Gillar