Serietips till hösten

​Nu till höstens mörka kvällar finns väl inget bättre än att bara mysa ner sig till en bra serie. 

En serie som jag skrivit om flera gånger på bloggen men som bara blir bättre och bättre är Breaking Bad. Från början var den lite trög och jag la inte så mycket intresse i den, men senare när jag började kolla lite mer och man kom in i serien en bit så blev den bara bättre och bättre. Nu står den överst på listan när det gäller filmval under helgerna. Kollar på den med Emil så kan inte sitta och kolla konstans varje dag, även om jag skulle vilja det haha. Men det är en av de bättre serierna jag sett och när man väl kommit in i den går det inte att sluta. Rekommenderar starkt! 

Breaking Bad är en serie som jag själv aldrig trodde jag skulle gilla, jag är inte den som dras till den typen av filmer men vi började kolla och ja de blev som de blev. Jag älskar den.  

Den handlar om en kemilärare som diagnosticeras med lungcancer och använder sina kemikunskaper för att tillverka eget knark tillsammans med en av sina gamla elever. Allt för att få en ekonomisk trygghet till sin familj innan han dör. Men allt det där går både upp och ner och till en början handlar det väldigt mycket om knark men sen är det så mycket mer på sidan av som händer hela tiden runt dem som gör serien både rolig och spännande. Till största del handlar den om knark men det blir mer och mer annat som flyter in och gör att allt blir mycket intressantare att kolla på och inte så tjatigt och långtråkigt 

Kram Linnea

Gillar