Skillnaden efter studenten och flytten

Det har inte ens gått en vecka sen studenten, men skillnaden i livet känns. Att vakna upp och inte behöva tänka på uppgifter som ska va klara eller ifall det är någon lektion imorgon. Jag trodde den känslan skulle försvinna direkt och jag skulle känna mig fri. Men jag saknar den känslan.

Jag vaknar, går till jobbet, kommer hem och sover. Skillnaden på innan studenten är ju egentligen bara att ja gick till skolan istället för jobbet men det känns inte så. Det känns som jag gjorde mer förut och som att dagarna bara försvinner nu. Fast jag till och med har mer tid över nu utan allt plugg.

Självklart tar det lite tid att vänja sig och faktiskt inse att skolan är över men samtidigt vill jag inte inse det. Jag vill gå till skolan, jag vill träffa alla vänner och göra allt det jag gjort i 12 års tid. Jag är en sån människa som tycker att vissa förändringar är sjukt jobbigt till en början, sen kan jag älska det. Men absolut inte i början.

Jag flyttade hit nästan direkt efter studenten, 2 dagar efter bodde jag i en ny stad. Jag ångrade skiten ur mig första kvällen. Jag såg inget bra med det och ville bara hem till det normala. Och inte trodde jag den känslan skulle försvinna så fort som det faktiskt gjorde, men dagen efter kändes det nästan helt bra och jag kunde nästan se det roliga med att få flytta ihop med E på heltid. Nu när det gått en vecka och jag varje dag fått vakna upp bredvid honom, gått till jobbet, kommit hem och mötts av en överlycklig liten bebis så kan jag inte ångra mig längre.

Livet börjar nu och jag är lycklig som har så fina människor runt mig! ♡

Kram Linnea

Gillar