Smygstartar julen

Nu kunde jag inte hålla mig längre.. Julsakerna är framme och första julbaket är gjort. Emil hjälpte mig upp med alla jullådorna igår mot att jag bakade hans favoritkakor, saffranskakor. Och jag som bara gått och väntat på att få börja med julen gick absolut med på den dealen. Så under gårdagen var det bara julmusik, julpynt och julbak hela dagen. Så himla mysigt!

Numera möts man av en riktig juldoft när man kliver ini vår lägenhet. Ni vet när man har en speciell doft man kopplar till julen. I vårat fall är det ett doftljus vi haft med varje jul och som både jag och Emil starkt förknippar med julen. Eldade flitigt med den igår innan Emil kom hem för att känslan skulle lyftas lite extra haha.

Blev en snabblösning för att jula till min favoritlampa, haha. Brukar ha en tomteluva på den annars men den har försvunnit någonstans så i år blir det en julfluga för apan.

Samlade även ihop alla mina tidningar jag haft utspritt i lägenheten i olika stilleben och det blev en rejäl hög som jag nu inte riktigt vet vart jag ska göra av haha.

Kram Linnea

Gillar