Sommarkvällar

Sommarkvällar det är precis vad jag tänker fortsätta kalla det hela augusti ut haha. Än ger vi inte upp på sommaren, för denna helg har vi faktiskt haft jättefina dagar med både sol och kvällar utomhus. Igår packade vi väskan och tog med oss kvällens middag som vi egentligen tänkt tillaga hemma i köket och istället grillade vi tillsammans vid vattnet. Istället för att sitta hemma i lägenheten fick vi en jättemysig kväll vid havet, grillade, pratade, skrattade och umgicks. En fin solnedgång och underbart sällskap, bättre än så blir det inte.

Tidigare under dagen åkte jag och Marcus ut till Barkarby och fyndade riktigt fina saker till hemmet. Jag var ju på lite inredningsjakt och fick med mig så fina saker hem. Så nu har vardagsrummet fått en liten uppfräschning också, tänkte visa allt nytt i ett inlägg imorgon.

Vår grillkväll bestämdes ganska spontant på eftermiddagen men den blev lika lyckad för det. Ibland behövs ingen riktig planering för att det ska bli bra. Tror vi satt där ute och tittade på solnedgången och pratade i 21.30. Sen åkte vi hem och avslutade kvällen med en filmkväll uppe hos oss. Kan ju inte nog understryka hur fantastiskt det är att ha familj i samma trapphus som man så lätt kan spendera kvällarna tillsammans med.

Kram Linnea

Gillar