Sovrummet är klart!

Hej på er!

Äntligen fredag och jag har som vanligt suttit hemma i lägenheten. Dagarna smälter liksom ihop och den där riktiga fredags-feelingen man får på jobbet finns inte riktigt här nu. Tråkigt men samtidigt skönt eftersom både Emil och Marcus är lediga kommande 2 dagar. Jag har iallafall hunnit fixa lite i sovrummet idag, vi fick ju upp gardinskenorna i onsdags och eftersom Emil jobbade hemifrån igår så fick jag vänta med att fixa sovrummet tills idag.

Hann även med en del plugg. Det är ju så kul att göra en fördjupning såhär och verkligen få gräva in sig i något jag tycker är extra kul inom inredningen. Det var så längesen jag satt och gjorde tavelväggar nu, men direkt jag laddade ner bilderna och började så kom den där härliga känslan tillbaka. Fy va kul det är! Tänkte dela med mig av lite olika ihopsättningar snart.

Det är ju fortfarande lite små saker jag vill förändra i sovrummet. En uppdatering på tavlorna hade varit på sin plats, en ny sänggavel hade jag inte heller tackat nej till. Sen har vi ju min älskade monstera som jag inte haft mage att slänga, men den är ju inne på sista versen nu haha. Har varken ork eller lust att försöka rädda den så den får bo här inne tills den ger upp helt enkelt.

Snart är det dags att plocka upp det tjocka duntäcket också, och visst är det en helt annan känsla! Att få krypa ner under ett tjockt härligt duntäcke slår ju allt under dessa mörkare tider.

Kram Linnea

Gillar