Sovrummet för- & efterbilder

Hej på er!

Idag tog jag tag i sovrummet som jag så längtat efter att få ordning i. Vi tog en tur till Mall of Scandinavia tidigare idag där jag kunde inhandla det som fattades. Sen fick Emil gå ner till Rasmus så jag kunde dona här hemma själv haha. Jag gillar ju att vara ensam hemma och kunna fixa allt i lugn och ro.

Jag drog ut allt i sovrummet, städade genom allt och började fixa med lite småsaker. Sen fick faktiskt Emil komma upp och hjälpa mig att borra haha. Men nu är äntligen sovrummet bara ett sovrum. Datorn fick flytta ner i sin kartong igen och den där irriterande "kontorshörnan" är borta. Jag har ju egentligen alltid bara velat ha ett sovrum som är just ett sovrum. För att ta in en dator sådär blir ett stör moment i ett rum som är gjort för vila.

Nu går rummet i genomgående samma färgskala, det är en lugn känsla och viktigast av allt återhämtande. De nya krokarna som jag inhandlade idag vill jag fock hänga något lite större på framöver men vad vet jag inte riktigt än. Men jag tycker att just det hörnet blir lite tomt sådär. Men det är absolut inget som stör mig.

Före

Efter

Kram Linnea

Gillar