Surin island

Hej på er! ♡
Denna dag har varit fylld med massa spännande saker, nya saker framförallt. Klockan ringde strax efter 6 imorse och en stund senare plockade taxin som skulle ta oss till båten upp oss. När vi kom fram till båten stod en frukostbuffé uppdukad med massor av godsaker. Dock hade vi precis ätit så vi skippade den. Strax efter 8.30 åkte vi mot Surin island, en båttur på 1,5 timme (inte superkul faktiskt). Men väl framme fick vi gå iland på en strand en snabbis och bara kika runt lite och fixa oss innan vi skulle ut och snorkla. Det var faktiskt väldigt häftigt att få se hur dom bor där, dom har liksom ingenting men ändå sitt lilla samhälle. Dock hann vi ju inte se speciellt mycket men av det vi fick se var riktigt intressant.

Under dagens gång hann vi med 3 snorkelstopp, 3 stränder och en Lunch med massa gott och bäst av allt, efterrätts bordet! Måste säga att dom vi åkte med idag var riktigt riktigt bra! På båten vi åkte med stod en stor frysbox fylld med vatten och läsk som man fick ta av så mycket man ville. Även frukt och muffins serverades efter varje snorkelstopp. Vi tog flera bilder under snorklingen men sparar dom till senare inlägg. Både jag och E ligger redan i sängen redo för att sova (klockan 21.25) man blir verkligen sååå trött efter sånna här dagar och det går inte att hålla sig vaken längre än såhär nu haha. Bättre att avsluta denna dagen nu och få en bra morgondag än att kämpa sig vaken några timmar till och få en trött o seg morgondag.

Måste visa lite bilder från gårdagen också! Vi hade en så fantastisk solnedgång utanför hotellet så vi passade på att ta en drink nere vid stranden och bara njuta av utsikten och sällskapet innan vi begav oss in mot stan

♡♡♡

Kram Linnea

Gillar