Svar på inredningsfrågor

Hittade dessa frågor hos fina @vendelajosefsson och jag älskar ju sånna här typer av inlägg. Så tänkte även jag svara på dessa frågor

♡♡♡

Favoritpryl i hemmet just nu: Har så många småsaker i hemmet som jag verkligen älskar. Men tror jag måste säga mitt älghorn eller den lilla apan i vardagsrummet.

Här får jag bäst inredningsinspiration: Kollar inte sådär jättemycket inspiration på sociala medier osv. Älskar inredningstidningar och fysiska butiker.

Min favoritmöbel: Vi har ju inte jättemycket stora möbler men jag älskar vår säng. Det är typ den enda möbeln man kan variera och göra lite nya saker med.

När väcktes mitt intresse för inredning?: Har alltid älskat att hjälpa mamma fixa i hemmet och göra om på mitt rum osv. Älskar känslan av nytt. När man möblerat om i ett rum och man får den där känslan av nytt utan att behöva köpa massa för att få den känslan.

Drömköp: Ett hus som inte är helt färdigt. Men inte för stort projekt heller, men vill ha ett inredningsprojekt att få fixa med.

Mitt senaste köp i inredningsväg: En supersöt fågel med en mössa, haha. Det är dock inför jul så den får ni se senare.

Bästa inredningsbutik: Fysiska butiker så är det nog Royal Design och när jag tänker efter så är väldigt mycket av det vi har som är bland mina favoriter inköpta på Ullared.

Något jag behöver? Allt som hör till badrumsinredning haha. Vill verkligen inreda om ALLT där inne

Vilken möbel skulle aldrig få stå i ditt hem? Ett furubord, usch. Haha tycker furu överlag är fruktansvärt men just matbord tycker jag lyser upp ett rum så mycket.

The big no no enligt mig: För mycket färger i ett rum, tycker det blir så rörigt att se på. Även guld är något jag inte skulle ta in i mitt hem

Vilken blomma gillar jag mest: Älskar ju min monstera, tycker den är så stilren och mysig bara.

Om jag fick köpa precis vad jag ville skulle jag köpa? En större och ljusare soffa.

♡♡♡

Kram Linnea

Gillar