Tacksam.

Hej på er!


Har precis gjort klart en uppgift jag krånglat med alldeles för länge, en skoluppgift som jag satt alldeles för höga krav för mig själv på- Bestämde mig för att bara köra, tänka som att jag gör ett inredningsprojekt till en kompis och det gick så mycket bättre. Blev faktiskt otroligt nöjd även om jag alltid tycker att det är jobbigt att lämna in uppgifter och sedan bli bedömd. Jaja jag är klar nu och det känns otroligt skönt!

Jag måste också säga att jag är så otroligt tacksam. Så tacksam över livet, över allt jag har omkring mig. När pappa blev sjuk December 2019 och vi fick beskedet "akut blodcancer" blir ju ens första tanke "han kommer dö.". Även fast många idag överlever cancer så är det ett så laddat ord och något man direkt kopplar till döden. Hur skulle framtiden bli? Skulle han aldrig få vara med och se mina och Emils barn växa upp? Vara med när vi gifter oss? Kommer det bli den första sommaren utan honom? Men bara efter några dagar och man fått smälta beskedet så har jag aldrig tvivlat. För mig har det bara funnits en utväg och det är att han ska bli frisk. Igår var det hans födelsedag och vi fick fira den här hemma med närmsta släkten och han mådde bra! Det har gått så mycket framåt den senaste tiden och han mår bättre för varje dag som går. Att han orkade sitta med och vara delaktig så många timmar trodde vi aldrig för en månad sen. Men han gjorde det och snart kan vi få säga dom där orden, "han besegrade cancern!"

Jag är så tacksam över allt och att vi fick fira denna dagen igår tillsammans med vår pappa och se hur otroligt långt han kommit.

Kram Linnea

Gillar