Tankar & planer inför veckan

Hej på er!

Denna helg har varit väldigt effektiv för min del. Har fått undan den jobbigaste biten i examensarbetet och har nu bara några lättare steg kvar innan det är dags att lämna in för rättning. Eftersom jag kommit in så bra i uppgiften igen nu så ska jag försöka sitta iallafall 30 minuter varje dag den här veckan. Nu när vi inte har Stella hemma heller så passar det ännu bättre att bara stänga in sig om kvällarna och inte behöva aktivera sig efter jobbet. Vi ska dock hämta hem henne till helgen så ska verkligen ta vara på dom här dagarna och få så mycket som möjligt gjort.

Vi har dock en hel del kvällsmöten den här veckan så det kommer bli en del sena kvällar. Men det är ingenting som inte en nocco kan rädda upp haha. Ska verkligen försöka hålla kvar i den här motivationen till pluggandet nu så jag blir klar någon gång. Jag har även tagit tag i att sluta snusa nu.. Det är med väldigt blandade känslor kan jag säga. Jag är inne på andra dagen nu och jag trodde verkligen inte det skulle kännas såhär tufft. Ska jag vara helt ärlig trodde jag det skulle vara jättelätt. Men det fick jag ju äta upp nu..

Så fokus inför kommande vecka:

- Inte snusa! (Detta blir ju lättare sagt än gjort)

- Plugga minst 30 minuter varje dag

- Ta en promenad om dagen

- Hålla en positiv inställning varje morgon till jobbet. ( Har detta som mål varje morgon. Trots att jag gillar mitt jobb är det lätt att hamna i negativa tankar )

- Försöka boka in en lunch med en kompis till helgen

Kram Linnea

Gillar