Tavelväggar till sovrummet

Hej på er!

Det blev ju ett uppehåll igen nu, vilket jag inte ville.. Men jag har varit sjuk nu i 1 vecka och knappt kunnat sitta upp. Det är först idag jag ens orkar ta mig ur soffan och sitta en stund med datorn. Så jag har gjort klart det sista i kursen och kikat lite på tavelväggarna. Det jag märker när jag gör tavlor till ett specifikt rum, som i detta fall sovrummet. Så blir det ganska få tavlor för att matcha inredningen, det ska inte bli för mycket intryck osv. Men det roliga är ju att göra större tavelväggar med flera olika motiv och storlekar. Så det blir ett separat inlägg med det framöver, då blir det dock inte ihop med en inredning utan bara fristående tavelväggar.

Här kommer iallafall två olika sovrum och några tavelväggar till det. Båda bilderna på inredningen är tagna från pinterest och postersen är från Posterstore.se.


Till den första bytte jag svarta ramar mot ljusa träramar för att fortsätta på den lite mer naturnära stilen som finns i rummet. Sen valde jag även att gå på lite mer färg här, dock även här naturnära färger. Hela rummet utstrålar en naturnära känsla med träslag, mycket växter osv. Så en ihopsättning med lugna harmoniska bilder fick fortsätta här.

Här ville jag försöka hålla mig ganska minimaltiskt. Rummet är sparsamt möblerat och med en väldigt lik färgsättning. Här hade man kunnat skapa starka intryck med en mer "vågad" tavelvägg men jag valde i denna att gå lite mer neutralt. Ett sovrum för mig ska vara en neutral plats med så lite intryck som möjligt.

Personligen hade jag valt ihopsättning 2 här för att verkligen bara lägga in få utvalda detaljer. i

Kram Linnea

Gillar