Thailand, khao lak

Hej på er! ♡
Klockan är runt 19 här i Thailand och det är verkligen svårt att hålla sig vaken. Nickar till så fort jag slappnar av och känner verkligen hur kroppen bara skriker ”nej” till allt. Dock hade vi en himla tur på planet hit. Det skulle ta 10h och vi hade räknat med att få sitta på våra platser och nicka från o till och ev sova någon timme. Men när vi anlände till gaten igår innan planet skulle gå insåg vi att det var vi och typ 10 sällskap till på hela planet. Så med turen på vår sida kunde vi ta varsin ”länga” och lägga oss ner och sova större delen av resan. (Dock var det ingen toppen sömn då vi båda är helt döda nu haha)

♡♡♡

Turen fortsätta vara på vår sida och för en gångs skull fick vi ett riktigt toppenrum! Ett av de nyaste rummen på hotellet med pool och det var verkligen fräscht trivsamt! Annars brukar vi ha oturen att få ett inte alls så mysigt och bra rum.

Så eftermiddagen spenderade vi vid poolen och kikade lite på stranden för att hitta någonstans att äta. Blev verkligen första bästa idag då vi båda var så slut och hungriga.
Nya tag imorgon!
♡♡♡

Kram Linnea

Gillar