This or that!

Blev utmanad av fina @hilmak att göra denna och självklart hänger jag på den! Superkul att det var träningsedition också.
Jag utmanar @hannakarlzzon och @evelinarou

Löpning / styrketräning
Alltid föredragit styrketräning oavsett om det är på gymmet eller hemma med olika redskap

Morgonträning / kvällsträning
Önskar så att jag kunde säga morgon här men måste säga kvällsträning. Iallafall när jag jobbar, under lediga dagar föredrar jag förmiddagen för att ha kvällen helt ledig sen.

Benträning / överkropp
Benträning är roligast just där och då men träningsvärken efteråt i dessa muskelgrupper är hemsk haha. Men måste nog ändå säga benträning här

Träna själv / träna med någon
Jag älskar ju att slå på musik, ta fram redskapen och stänga in mig eller gå iväg ensam och köra ett pass. Det är så skönt för själen att bara gå in i sig själv och fokusera. Sen kan det vara kul ibland att ha någon att prata med men mest föredrar jag ensam träning.

Löpband / gå eller springa utomhus
Utomhus alla dagar i veckan! Tycker det är så tråkigt att stå still på samma ställe och glo. Behöver känna att jag faktiskt tar mig framåt haha

Träna med vikter / träna med kroppsvikt
Vikter!! Älskar när man kan lägga på ytterligare vikt, man känner sig så mycket starkare då haha

Gym / Hemmaträning
Är lite kluven på denna. Älskar ju att ta det jag har hemma och gå in med fullt fokus och bara köra. Men det funkar ett tag sen saknar jag variationen man kan få på ett gym och alla större redskap man kan använda sig av där.

Gruppträning / träna på egen hand
Inget större fan av att träna i grupp, jag vill gå in i mig själv och kunna styra allt haha

Kram Linnea

Gillar