tidiga långpromenader

Hej på er! ♡

Vaknade runt 8.30 av att solen lyste utanför fönstret och då går det ju inte att somna om. Man vill ju bara upp och ut i det fina vädret och ta vara på varje minut. Dagar som dessa märker man verkligen hur mycket solen gör för måendet och hur man själv bara lyser upp inifrån, iallafall jag känner en enorm skillnad.

Började dagen med att ta med Stella ut på en promenad på en timme. Passade på att gå runt i massa områden jag rört mig mycket när jag var mindre och herregud vad saker förändrats. Blev nästan lite ledsen hur annorlunda allt var nu när man verkligen tänkte efter. Under hela promenaden gick jag för mig själv och tankarna om vart jag vill bo. Det är ju något jag tänker på varje dag. Jag vill ju bara flytta från Stockholm och närmare "hem" men nu vet jag inte. Känner att jag är väldigt velig i mina tankar och det ändrar sig hela tiden men tror mycket beror på att vi bor i en liten två just nu i Stockholm och jag känner att det är för litet. Det blir inte bekvämt liksom. Hade vi bott bättre i Stockholm hade det kanske varit ett självklart val att bo kvar där. För mitt hem och att jag bor bra är ju något jag värdesätter extremt högt så det blir nog att tänka en vända till i hela denna flytthistoria.

Åter till promenaden. Att startade dagen på detta sätt är ju helt fantastiskt, frisk luft, sol och motion. Skulle behövas varje morgon egentligen men det kan jag nästan garantera att så kommer det inte bli haha. Men det är skönt när det väl händer.

♡♡♡

Kram Linnea

Gillar