Tillbaka i vardagen

Hej på er!

Första dagen hemma i Sverige avklarad och det har verkligen gått så bra! Log mig igenom hela dagen på jobbet och bara njöt av att få komma tillbaka till rutiner och vardag. Dock måste jag ju säga att vissa stunder slog det en att "den här tiden för två dagar sen låg jag på en strand med en drink" alltså det är riktigt deprimerande! Hade det inte varit för att vädret och årstiden är som den är just nu hade man nog blivit riktigt deppig av att komma tillbaka hem efter en så fantastisk resa.

Känner att tankarna och måendet glider med vädret just nu. Känner mig så taggad på så mycket. Vi ska ta hem BÅDA djuren i helgen och jag verkligen ÄLSKAR ÄLSKAR att vara mamma till dessa två små varelser. Att ha hund den här tiden på året är så sjukt underbart och man får riktigt njuta av att kunna göra så mycket tillsammans utomhus nu. Även mitt jobb jag har just nu är fantastiskt den här tiden på året, vi tillbringar så mycket tid ute i solen och man mår allmänt bra.

Här hemma fortsätter vi med storstädning av hela lägenheten och även här har jag fullt med idéer med saker jag vill göra om hihi. Igår hade vi sån lyx att Es lillebror som bott här nu i 6 veckor lagade middag och vi behövde inte tänka på något sånt alls, riktigt lyxigt!


Kram Linnea

Gillar