Tisdag

Hej på er!

Dagarna rullar på i sitt vanliga mönster här hemma. Är sjukt glad att jag börjat med nosework med Stella, det är ju så kul att se hur snabbt hon lär sig och hur kul hon tycker det är. Jag får ju så dåligt samvete när jag inte kan aktivera henne fysiskt på promenader osv. Så detta passar oss perfekt, sen är det häftigt att se vilket band man kan få med sin hund.

I söndags träffades vi uppe hos oss för en middag tillsammans med grannarna. Emil och Rasmus gjorde egen sushi medans jag och Marcus i vanlig ordning spelade lite för många vänder kort. Sen avslutade vi kvällen med Squid game som vi följer tillsammans. Vi har nu bara 1 avsnitt kvar som vi förhoppningsvis hinner se klart ikväll, vi åker ju tillbaka till Dalarna imorgon så det vore skönt att hinna se klart serien så vi slipper ta en allt för lång paus mellan avsnitten haha.


Nu ska jag sätta mig och fixa med lite tavelväggar och lite förslag på hur man kan para ihop olika stilar med olika inredningar. Superkul och spännande. Har ni några tips på olika inredningsstilar eller speciella inredningar ni skulle vilja se tavelväggs förslag på får ni jättegärna kommentera det här eller maila mig bilder på rum eller någon specifik plats man kan tänkas vilja ha en tavelvägg på

Maila isåfall till homebylh@outlook.com

Kram Linnea

Gillar