Torsdagens mysplaner

Hej på er!

Vi hade planeringsdag på jobbet idag vilket betyder att dagen skulle börja 8.30 med planering osv och sluta med en middag inne i stan. Dock droppade jag av efter planeringsmötet när alla gjorde sig klara för att åka in till stan. Haft sån huvudvärk och ont i magen idag och bara känt mig så låg så kände att jag för en gångs skull ska lyssna på kroppen, tacka nej och gå hem och unna mig lite glass i soffan framför teven. Är faktiskt stolt över mig själv att jag vågade tacka nej. Jag tackar ju aldrig nej till något utan hänger på ändå för att jag tycker det är så kul att göra saker som dessa.

Men nu tar vi en lugn avslutning på denna dag, äter lite glass, kollar youtube och väntar på att E kommer hem. Behöver städa lite i lägenheten också eftersom Es kompisar från Östersund kommer hit imorgon. 

Blöö, måste lämna in min telefon IGEN också. Misstänker att batteriet svält så hela skärmen har spruckit igen (för ingenting heller) batteriet håller någon timme och touchen är kass haha. Jaja finns inte mycket att göra åt saken mer än att lämna in den och hoppas på att det går snabbare den här gången. 

Kram Linnea

Gillar