Torsdagslista

Hittade denna roliga lista hos underbara @linndossing, tycker absolut ni ska kika in hos henne och läsa hennes lista och svar. Så underbart mysigt att få komma in till hennes blogg och bara bli överöst med bra energi.

♡♡♡

Vad köpte du senast?
- Hm måste ha varit läkt till balkongen. Herregud kan det bli tråkigare?? haha innan det var det 3 par jeans (räddar upp med det)

Hur lång är du?
178cm lååång

Vad gillar du mest med dig själv?
Att jag bryr mig så mycket om andra, lite för mycket ibland.

Har du söndagsångest?
Nej nej nej. Är ledig på måndagar så behövs aldrig haha, men sen älskar jag mitt jobb också så på det sättet känns det inte heller jobbigt.

Vilka städer har du bott i?
Oj. Borlänge, utanför Gagnef, Åkersberga och Lidingö


Lyssnar du på roddar? Vilka?
Är ju inte jättebra på det måste jag säga. Älskar att lyssna på Wahlgren & Wistam när jag är ute och går eller åker bil längre själv. Lyssnat på Bianca & Alice nån gång också men skulle inte säga att jag följer varje avsnitt där. Sen följer ju jag och E JLC's podd tillsammans också, den är riktigt bra! TIPS TIPS!

Favoritlåten just nu?
All night long - Benjamin Ingrosso

Är du ringare eller smsare?
Haha, smsare alla dagar i veckan! Dock börjar jag känna mer och mer att jag uppskattar lite telefonkontakt med vänner och familj lite mer. Men de är nog för att jag inte träffar dom så ofta och ett samtal är ju mycket mer givande än ett sms då.

När går du och lägger dig?
Vardagar runt 22 och helgerna är väl inte så mycket mer att hänga i granen 23.30 (SENAST) haha.

Hur många kuddar sover du med?
3, 2 att sova på och en att krama hihi

Vad har du för ringsignal?
7 years (Marimba remix)

Hur ofta tvättar du håret?
Hade önskat att jag kunde svara "2 gånger i veckan" men tyvärr. Varje eller varann dag är sanningen. Hemskt hår har jag som inte går att hålla rent längre än max 12 timmar, så har ni några tips är dem mer än välkomna.

Kram Linnea

Gillar