Tredje advent

Hej på er!


Helgen bara sprang förbi. Men jag ångrar ingenting, det har varit så skönt att bara vara hemma och ta det lugnt. Det behövdes. Efter denna helg kliver jag på min sista innan semestern, yes! Det ska bli SÅ skönt med lite ledigt och få vila upp sig på riktigt innan nästa termin börjar.

Så idag, tredje advent och söndag. Vi startade vår dag med en frukost framför julkalendern och glömde faktiskt tända ljuset.. wops. Vi får öra det ikväll till middagen istället. Men vi hade en supermysig start på dagen innan vi gjorde oss klara för att åka på en liten utflykt. Vi packade med oss Stella i bilen och åkte till Hesselby slott och en gårdsbutik med massa handgjorda koppar och liknande. En supermysig liten butik och så trevlig personal. Vi hade ju som sagt Stella med oss och hon blev ett hett samtalsämne där inne haha. Så trevligt verkligen och jag tycker man känner sig ännu mer välkomnad när personalen är så trevlig och personlig. Vi köpte på oss lite saker, de sista julklapparna och Emil passade även på att köpa en julklapp till sig själv.


Efter vårt besök där åkte vi vidare till Ekerö och åt lunch på en lite restaurang/café som vi var på i somras. Här går det hem om hundar är välkomna, då kommer vi absolut tillbaka igen haha. Vi åt lite lunch där och fyllde på med energi innan vi åkte vidare till slottet för ytterligare en liten promenad. Vädret hade ju kunnat vara lite bättre men annars hade vi det supermysigt. Vi gick runt där en bra stund tills det börja mörkna.

En helt perfekt söndags eftermiddag och tredje advent, den enda missen vi gjorde var väl att glömma ljuset imorse hehe. Men vi tar det till middagen istället och myser lite extra då.

Hoppas ni haft en trevlig advent

Kram Linnea

Gillar