Tsunami museum & thai mat

Hej på er! ♡

Marknaden vi skulle på igår var öppen! Woho! De fanns faktiskt så otroligt mycket, det var verkligen mycket större än vi hade trott och det tog ett bra tag innan man hade tagit sig igenom allt haha. Dock var det ju mest samma saker alltihop och det är inte speciellt mycket som lockar men det sjukt kul att gå och kolla och så rätt som det är dyker det upp något jättefint och bra.

Vi var ju även in på tsunami museet och hjälp vad mycket värre det var än jag trodde. Tror man har väldigt svårt att föreställa sig hur det var, speciellt jag som bara var 6 år när det hände. Men efter att vi pratat med människor som var där när det hände och sett deras egna privata bilder från händelsen fick jag en helt annan bild av det hela. Usch, vissa bilder är faktiskt bilder jag önskade jag slapp sett, brutala bilder men tyvärr den verklighet som var just då.

Vi var även in på en restaurang på vägen ner mot marknaden och tänkte skriva att det var ett riktigt bra ställe med supergod mat men efter att jag fick spendera några timmar under natten på golvet i badrummet håller jag tillbaka dessa positiva kommentarer om maten haha. Skönt nog höll det inte i sig speciellt länge och jag vaknade både pigg och glad.

Annars har denna dag bjudit på mycket sol och en sjukt god pizza som vi delade på till lunch. Kör på lite "vanligare" mat till lunch och sen det mer thailändska till kvällen. Känns som en bra balans i maten och så hinner jag inte tröttna på det thailändska så fort heller haha. Ikväll har vi inga planer alls utan tänker att vi tar det lite lugnt nu på rummet och sen drar vi oss in mot stan och går in på någon mysig restaurang och sen avslutar vi med lite massage någonstans kanske? Är ju så otroligt skönt att bara vika in efter vägen och spontan ta en massage 1 timme.

♡♡♡

Kram Linnea

Gillar