Två fantastiska dagar

Hej på er!

Fortsätter skriva från telefonen då jag inte kommer in på nouw från datorn. Någon mer som har samma problem? Jaja sålänge det funkar från mobilen ska jag inte klaga, har så mycket roligt att läsa ikapp här nu!

Tänkte först slänga in lite bilder från gårdagens fina solnedgång och även på dagens lilla utflykt.

Igår hade vi egentligen inget planerat, en vanlig torsdagskväll som skulle ha rullat på som vanligt. Men eftersom varken jag eller Emil såg framemot ännu en kväll i soffan packa vi ner varsin smörgås i väskan och två alkoholfria cider och gick ner mot havet. Så vi spenderade kvällen där, åt vår lilla middag på en klippa samtidigt som vi såg solen gå ner. Supermysigt och enkelt sätt att lyxa till det lite en vanlig torsdagskväll.

Idag hade vi egentligen tänkt åka tillbaka till Dalarna men vi stannar nån dag extra. Så planen idag blev istället att över till bromma för en glass. Vi tog med oss glassen på en promenad längs vattnet och gick där och småprata lite. Det är ju något som är så fint med Stockholm, det finns så mycket vatten!

Senare ikväll tänkte vi bara ha en mysig kväll hemma. Köpa hämtmat och kolla på film i soffan. Ser faktiskt väldigt mycket framemot att bara ha en så lugn och mysig kväll hemma

Kram Linnea

Gillar