Två fantastiska ställen

Hej på er!

Passade på att ta lite extra semester den senaste veckan när vi var uppe i Östersund hos E's familj. Så blev semester både från jobb & blogg, bestämde mig för att ta 1 vecka och lägga bloggen på is under dessa dagar för att sedan kunna komma tillbaka full med energi och dessutom massa nytt bloggmaterial! Tänkte börja med att berätta om 2 helt fantastiska ställen vi besökte i veckan.

I Onsdags började dagen redan vid 06.00, jag, E och Rasmus startade dagen med att ta bilen 1 timme för att vid nästa ställe möta upp ytterligare släktingar och byta bil för att sedan fortsätta lite längre upp i skogen. Efter dessa två bilturer var det dags att börja promenera upp i skogen. Denna del gillar jag extremt mycket. Att få promenera en bra bit in i skogen utan någon direkt bra stig. Efter en stund i promenerandes i skogen kom vi fram till deras lilla stuga och en tjärn. Detta var ett så himla fint och rogivande ställe med en så fantastisk fin. bakgrundshistoria och minnen som de berättade. Både Stella och jag njöt av vår första gång där hihi. Sen tog vi båten och fiskade lite innan vi slog oss ned framför grillen. Hur underbart?!

torsdagen åkte vi iväg till ett lunchställe på en ö jag tyvärr inte kommer ihåg namnet på men ett fantastiskt fint ställe att få luncha på iallafall! Extra bra när man får ta med Stella på sånna här ställen och kunna sitta ute vid vattnet och njuta av maten.

Kram Linnea

Gillar